My addiction

Idag har jag handlat. Förutom mitt mission, att hitta en lagom stor fruktbarhetssymbol, lagom för handbagaget och lagom för sillbordet i Italien, så råkade jag bara gå förbi pappersavdelningen på ‘Ålle’. Såg den för några veckor sen och idag bokstavligen skrek den efter mig: -Köp mig! Du behöver mig på semestern, du måste ha något att pränta Läs Mer »

My addiction

Idag har jag handlat. Förutom mitt mission, att hitta en lagom stor fruktbarhetssymbol, lagom för handbagaget och lagom för sillbordet i Italien, så råkade jag bara gå förbi pappersavdelningen på ‘Ålle’.

Såg den för några veckor sen och idag bokstavligen skrek den efter mig:
-Köp mig! Du behöver mig på semestern, du måste ha något att pränta ner dina idéer och inspirationsögonblick i! Vad kunde jag säga? Den hade ju rätt. Min fina lilla olivgröna "Felix skrivbok", som det står på kvittot. Jag är definitivt en notebookoholic. Doften av papper är en av de härligaste dofter jag vet.

Felix har en del "syskon" i varierande färg och storlek, priset ligger mellan 70-130:- på Åhléns
Med i pennskrinet följer såklart några fineliners från Staedtler.

          skrivbok                  

Foto: Little Miss Fix It    


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »