Tvål i ny förpackning

Av totalt 224 tävlings bidrag från hela Norden vann Peder Bergstrand Bliws designtävling. För andra året i rad samarbetar Bliw med en utomstående designer för att ta fram årets "Designbubbla". Det vinnande bidraget heter "Lödder" och Peder som just avslutar sin designutbildning på Forsbergs Skola för Grafisk Design & Reklam i Stockholm säger själv om sitt Läs Mer »

Tvål i ny förpackning

Av totalt 224 tävlings bidrag från hela Norden vann Peder Bergstrand Bliws designtävling. För andra året i rad samarbetar Bliw med en utomstående designer för att ta fram årets "Designbubbla". Det vinnande bidraget heter "Lödder" och Peder som just avslutar sin designutbildning på Forsbergs Skola för Grafisk Design & Reklam i Stockholm säger själv om sitt bidrag:
-Förhoppningen är att det blir en tvål som man tycker om att ha framme. Jag ville skapa en enkel och snygg form som påminde om den väldigt grafiska mönsterdesignen från 50- och 60-talen. Att göra en parafras på tvålens lödder kändes självklart.

     Bliw  lödder 

Foto: bliwdesign.com


Inga kommentarer på "Tvål i ny förpackning"

 1. Charlotte Ryberg skriver:

  Visste du att det är min morfar som kommit på idén med Bliwtvålen? Lite har man ju att brås på… PS. Har prototypen hemma. Kram Charlotte


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »