Form Us With Love

Nu läser man om dem i vart och varannat design magazine så nu måste jag också hylla mina vänner och tillika f d skolkamrater Jonas, Petrus och John. De är så grymma! För lite drygt ett år sedan, medans de gjorde sina ex-jobb på Designprogrammet i Kalmar startade de designbyrån Form Us With Love, och Läs Mer »

Form Us With Love

Nu läser man om dem i vart och varannat design magazine så nu måste jag också hylla mina vänner och tillika f d skolkamrater Jonas, Petrus och John. De är så grymma!

För lite drygt ett år sedan, medans de gjorde sina ex-jobb på Designprogrammet i Kalmar startade de designbyrån Form Us With Love, och skördar redan framgångarna. Förutom medverkan vid möbelmässan både i Stockholm och Milano fanns de representerade på UNG 06/07 i Nybro. Nu senast hörde jag att deras Cord light nästa år kommer att produceras av Designhouse Stockholm.

Detta går att läsa i Sköna Hem 7/2006: Det allra senaste på inredningsfronten – Signaler "En lampa som sticker rakt upp från golvet i stället för att hänga ned från taket, en lampa som är lika fysikaliskt omöjlig och fascinerande som ormtjusarens dansande kobra. … Cord light har alla chanser att bli en modern klassiker."

Njut av både formgivning och … fägring!

Form Us With Love
FUWL
Foto: formuswithlove.se


Inga kommentarer på "Form Us With Love"

 1. Anneli skriver:

  Såg din kommentar hos mig först nu:)
  Jättekul! Jag tycker verkligen att lampan Jelly Friend är kanonfin!! -Hälsa det!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »