Linum

Ibland när jag ser vissa saker händer det något inom mig – allt liksom hamnar på plats. Det kan vara en bild, en möbel eller en blomsteräng… Nästan vad som helst faktiskt. Oftast handlar det om färger, och färgharmonier. När det bara stämmer. Stämmer så att det känns! Det är något som de svenska hemtextils-experterna Linum Läs Mer »

Linum

Ibland när jag ser vissa saker händer det något inom mig – allt liksom hamnar på plats. Det kan vara en bild, en möbel eller en blomsteräng… Nästan vad som helst faktiskt. Oftast handlar det om färger, och färgharmonier. När det bara stämmer. Stämmer så att det känns!

Det är något som de svenska hemtextils-experterna Linum är bra på. Deras rena textilier har en väldigt skön känsla i sig och färgskalan känns lite behagligt urtvättad. För att inte tala om bilden jag möttes av på deras hemsida. Snacka om vitamininjektion bara genom rätt kombinerade klädnypor!

linumlogolinumlinumkorg
Foto: linum.se


Inga kommentarer på "Linum"

 1. Ina skriver:

  Åh vilken fin sida Saja.

  Puss
  MD


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »