identitetskris…

ojoj nu har littlemiss fix it hamnat i en identitetskris… försöker formge bloggen så att den smeker min känsliga hornhinna, samtidigt som min färgälskande själ ska få sitt… ingen lätt nöt att knäcka…. just nu ser den helt gaulen ut!! men det är väl så det är, som mest kaos precis innan det klarnar?

identitetskris…

ojoj nu har littlemiss fix it hamnat i en identitetskris… försöker formge bloggen så att den smeker min känsliga hornhinna, samtidigt som min färgälskande själ ska få sitt… ingen lätt nöt att knäcka…. just nu ser den helt gaulen ut!! men det är väl så det är, som mest kaos precis innan det klarnar?


Inga kommentarer på "identitetskris…"

 1. ViCKA skriver:

  Naj nu tycka ja den där identitetskrisen börja bli väl påtagli’. Du gick ju runt hele dagen med en maske i strumbyxen ida’ likt en Kelly Osbourne.

  Ärligt talar så tycker jag att du ska köra “kassans” gröna sköna i ramen runt bloggen.
  See ya tomårrow…

 2. ViCKA skriver:

  Hej igen Sara!
  By the way så tycker jag att du ska köpa en domän och köra en blogg där istället.
  Blogg.se verkar ruskigt trögt!

  Jag kan tipsa om att domänen http://www.littlemissfixit.se är ledig.
  Du kan köpa den för 115kr + 12kr/månad på http://www.b-one.net

  See ya tomorrow

 3. Ina skriver:

  Jag tycker du ska skriva i bloggen istället, nu var det visst ett tag sedan va Va VA!!!

  Skärpning!! Nu har jag läst hela, den är jättefin, puss
  MostraDi

 4. Richardlouise skriver:

  Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.

 5. Richardlouise skriver:

  Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »