NORMANN copenhagen

Jag trodde det var slutbloggat för idag men tji fick jag… Stod inte ut med tanken att låta bli att föreviga denna fantastiska tilldragelse av interaktionsdesign!! Besök NORMANN copenhagens hemsida och låt dig ryckas med i upplevelsen av fantastisk grafik [heter det så?] och coola gränssnitt!! Har den senaste tiden varit en motståndare mot denna Läs Mer »

NORMANN copenhagen

Jag trodde det var slutbloggat för idag men tji fick jag… Stod inte ut med tanken att låta bli att föreviga denna fantastiska tilldragelse av interaktionsdesign!!

Besök NORMANN copenhagens hemsida och låt dig ryckas med i upplevelsen av fantastisk grafik [heter det så?] och coola gränssnitt!! Har den senaste tiden varit en motståndare mot denna våg av Flashdesignade hemsidor, men jag måste nu krypa till korset… allt är förlåtet. [även om det tar en bra stund för sidan att laddas]

Det är detta jag pratar om i mitt tidigare inlägg. God! vad läckert det är… kolla bara tumavtrycken efter varje designer…

NORMANN copenhagen
Foto: normann-copenhagen.com


Inga kommentarer på "NORMANN copenhagen"

 1. cleo skriver:

  Otroligt, vi måste ha ganska lik smak, för även denna produkt har jag bloggat om. Fräck design!

 2. Henrikgrete skriver:

  Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »