96% att utforska…

Försökte hitta likasinnade bloggare i denna djungel av dagboksskrivare och extremister… Fann några godbitar, och mitt i bloggsurfandet seglade jag på Linas blogg där denna roliga länk fanns. Kryssa i länderna du varit i och du får veta hur stor procent av världen som du har kvar att utforska. Jag har ju varit en relativt Läs Mer »

96% att utforska…

Försökte hitta likasinnade bloggare i denna djungel av dagboksskrivare och extremister… Fann några godbitar, och mitt i bloggsurfandet seglade jag på Linas blogg där denna roliga länk fanns. Kryssa i länderna du varit i och du får veta hur stor procent av världen som du har kvar att utforska.

Jag har ju varit en relativt flitig europaresande men herre min hatt! vad mycket jag har kvar att upptäcka. Hela 96% av världen har jag inte avnjutit… Dags att införskaffa en spargris så att drömresorna blir av snart!

96% att utforska...
bild: douweosinga.com/projects/visitedcountries


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »