Nr 1…

1998 var jag au-pair i london. Där träffade jag en familj som inte hade en enda te-/kaffekopp som var den andra lik. Den där muggröran gjorde ett djupt intryck på mig, och jag har sedan dess haft en önskan att ha min egna brokiga temuggssamling… Jag ser framför mig hur jag i mitt framtida hem Läs Mer »

Nr 1…

1998 var jag au-pair i london. Där träffade jag en familj som inte hade en enda te-/kaffekopp som var den andra lik. Den där muggröran gjorde ett djupt intryck på mig, och jag har sedan dess haft en önskan att ha min egna brokiga temuggssamling… Jag ser framför mig hur jag i mitt framtida hem har en särskild hylla, kanske ett fack för varje mugg, eller en krok att hänga muggen i örat på.

Vanligtvis köper man ju servisen i kuvert och dukar med likadant porslin, men visst kan det vara häftigt och dessutom objekt för samtal under fikat om muggarna har olika form och färg!

För några helger sedan var jag i Lübeck och äntligen köpte jag min första kopp.  Jag tycker att den är häftig bara för att den har en ovanlig form tillsammans med det runda örat som sitter så högt. Dessutom är mönstret jättefint och det är en limited edition produkt…

Det var Nr 1. Kanske dyker det upp vidare kompisar till samlingen någon jul eller födelsedag?

Nr 1
Foto: Little Miss Fix It & mug-company.com


Inga kommentarer på "Nr 1…"

 1. Vetlemarlene skriver:

  Very good site, well done. I especially like the ease of use and navigation


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »