Kahla – touch!

Idag, under min jakt på fjädrar till mitt smyckesprojekt, sprang jag istället på detta superhäftiga porslin från tyska Kahla. Serien heter "Touch!" och är faktiskt klädd med ett sammetsliknande material [enligt hemsidan först i världen med detta] som tål både maskindisk och microvågsugn. Taktil design på hög nivå! Serien har vunnit flera fina utmärkelser de Läs Mer »

Kahla – touch!

Idag, under min jakt på fjädrar till mitt smyckesprojekt, sprang jag istället på detta superhäftiga porslin från tyska Kahla.

Serien heter "Touch!" och är faktiskt klädd med ett sammetsliknande material [enligt hemsidan först i världen med detta] som tål både maskindisk och microvågsugn. Taktil design på hög nivå! Serien har vunnit flera fina utmärkelser de senaste åren.

Tror att nästa mugg till samlingen ska komma där ifrån… Men uj vad svårt att välja färg, alla är så gladfina!

Kahla - touch
Bild: kahlaporzellan.com


Inga kommentarer på "Kahla – touch!"

 1. Antoniolovise skriver:

  Hope you enjoyed your visit.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »