Djurvänligt

Om man nu måste ha troféer på väggarna, varför inte dessa djurvänliga varianterna av laserskuren plexi! Kanadensiska Science and Sons tillverkar dem i varianterna hjort, svan[?] och hare. Dessa tre finns också som ljuskrona [haren är skitläcker!]. Priset får man vid förfrågan. Jag tror inte man vill veta… Måste säga att deras hemsida är ytterligare Läs Mer »

Djurvänligt

Om man nu måste ha troféer på väggarna, varför inte dessa djurvänliga varianterna av laserskuren plexi! Kanadensiska Science and Sons tillverkar dem i varianterna hjort, svan[?] och hare. Dessa tre finns också som ljuskrona [haren är skitläcker!]. Priset får man vid förfrågan. Jag tror inte man vill veta…

Måste säga att deras hemsida är ytterligare en som är härligt inspirerande!

Djurvänligt
Bild: science & sons, collage av LMFI


Inga kommentarer på "Djurvänligt"

 1. Catrin skriver:

  Det var lite häftigt måste jag säga!

 2. Citybionicwoman skriver:

  Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!

 3. Jimmymargrethe skriver:

  Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »