Gott slut

Imorgon är det nyårsafton. Oj oj vad fort detta år gick. Eller fresten.. så mycket som jag har hunnit med… Det har onekligen varit ett innehållsrikt år! Jag är hemma igen. Hemma-hemma. Visby. Hos Kärleken. Landade igår kväll, såå obeskrivligt skönt. Hann svänga förbi IKEA på hemvägen. Skulle hitta inspiration till Kärlekens 30-årsfest som närmar Läs Mer »

Gott slut

Imorgon är det nyårsafton. Oj oj vad fort detta år gick. Eller fresten.. så mycket som jag har hunnit med… Det har onekligen varit ett innehållsrikt år!

Jag är hemma igen. Hemma-hemma. Visby. Hos Kärleken. Landade igår kväll, såå obeskrivligt skönt.

Hann svänga förbi IKEA på hemvägen. Skulle hitta inspiration till Kärlekens 30-årsfest som närmar sig. Måste prata med cateringfirman vad de har i ljus och dukväg…

Hursomhelst blev det nya lampor till vårt mörka vardagsrum. Gröna sköna Påbo. Hihi hade nån sagt att jag skulle köpa fönsterlampor 2006 så hade jag lätt avfärdat den tant-anklagelsen…  Bild kanske kommer imon.
Påbo
Foto: ikea.se & Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Gott slut"

 1. Chroniclerome skriver:

  Great Job!Been putting down Torginol for 20 years,Nice to see a sight that i can relate too.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »