Hello Africa

Torsdagen den 15:e februari är det premiär för Hello Africa, Kanal 5's nya programserie med hela sveriges mysigaste hantverkare. Johnnie och Mattias blev rikskändisar som målaren och snickaren i inredningsprogammet Roomservice, nu är de så populära att de får en andra programserie där de har huvudrollerna. Personligen tycker jag det är charmen och hjärtligheten mellan Läs Mer »

Hello Africa

Torsdagen den 15:e februari är det premiär för Hello Africa, Kanal 5's nya programserie med hela sveriges mysigaste hantverkare.

Johnnie och Mattias blev rikskändisar som målaren och snickaren i inredningsprogammet Roomservice, nu är de så populära att de får en andra programserie där de har huvudrollerna. Personligen tycker jag det är charmen och hjärtligheten mellan "gotlandssorken"  och "08:an" som gör programmet så sevärt. Det känns som om de är sig själva och de bjuder på det!, och oj vad det räcker långt!

Jag fullkomligt avgudar Roomservice. Jag tyckte även jättemycket om Malmvägen, som sändes våren 2006, så nu ser jag verkligen fram emot att följa deras projekt där de ska bygga en skola i Etiopien.

Glöm inte att bänka er i soffan klockan 20.00 den 15/2!!!

                                           hello africa
                                            Bild: kanal5.se


Inga kommentarer på "Hello Africa"

 1. cleo skriver:

  Det ser jag fram emot! 🙂

 2. jannica skriver:

  hej söt bild på roomswervice johnnie
  mattias

 3. jannica skriver:

  hej jag älskar roomservice dom

 4. Torsteinsigrun skriver:

  What an awesome site.There certainly has been a lot of work gone into this.Congratulations for a job well done


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »