Whitelines

Hittade dessa på Dillbergs! Föredrar du, som jag, olinjerade anteckningsblock men har lite svårt att skriva rakt? Då är det perfekt med whitelines. Som namnet antyder; papper med vita linjer som stöder men utan att störa när man skriver, och som inte syns vid kopiering. Ganska dyra, 300 st A4 i ett limmat block för Läs Mer »

Whitelines

Hittade dessa på Dillbergs! Föredrar du, som jag, olinjerade anteckningsblock men har lite svårt att skriva rakt? Då är det perfekt med whitelines. Som namnet antyder; papper med vita linjer som stöder men utan att störa när man skriver, och som inte syns vid kopiering.

Ganska dyra, 300 st A4 i ett limmat block för 200 kr. Men det kanske gör en mindre slösaktig också…

Whitelines
Bilder: whitelines.se


Inga kommentarer på "Whitelines"

 1. Joel Ström skriver:

  Det är kanon för mig, kopierar mina skisser “hela dagarna” saknar block med större rutor.// Joel

 2. julia skriver:

  Whitelines är helt klart det enda skrivpapper någon någonsin kan behöva. Helt oumbärligt när man väl börjat använda det!
  Killen som kommit på ideén har oxå designat världens snyggaste diskpropp, har ni sett den? http://www.sinko.se Härlig vardagslyx!

 3. Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »