Andra bullar…

Igår bakade jag och en av mina rumskompisar kanelbullar. Jag gjorde klassiska snäckor och hon gjorde avancerade snurror. Goda blev de båda sorterna, men jag vet inte om det berodde på att mina låg och svalnade för länge på galler för just då var snäckorna lite mjukare. Doften är som alltid svårslagen. Mums! Foto: Little Läs Mer »

Andra bullar…

Igår bakade jag och en av mina rumskompisar kanelbullar. Jag gjorde klassiska snäckor och hon gjorde avancerade snurror.

Goda blev de båda sorterna, men jag vet inte om det berodde på att mina låg och svalnade för länge på galler för just då var snäckorna lite mjukare. Doften är som alltid svårslagen.

Mums!

andra bullar
Foto: Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Andra bullar…"

 1. cleo skriver:

  Götapetter, vad sugen jag blev på kaneulbullar nu. Eftersom jag inte är av den bakiga sorten så har jag turen att ha köpta och frysta bullar i frysen. Fusk, jag vet, men bättre än inget! Ha en underbart trevlig helg! 🙂

 2. Hanna skriver:

  åh vad länge sen jag bakade. de ser helt underbart goda ut. smart drag att baka!

 3. Johanna skriver:

  Mm, det ser underbart gottut! Jag bakar inte så sällan, och när jag gör det så tar det slut på en vecka då jag och min sambo inte har någon självkontroll alls 😛


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »