Baby – baby – baby…

I den rådande slageryran är det lätt att få låtar på hjärnan, typ "I want money – money.." a la Elin Lanto, men just nu är det faktiskt en annan textrad som råder, nämligen "Baby-baby". Min bästis har kläckt! Jo det är sant, och ut kom [inte en Göte, men] en Adrian!! [tack gode gud! Läs Mer »

Baby – baby – baby…

I den rådande slageryran är det lätt att få låtar på hjärnan, typ "I want money – money.." a la Elin Lanto, men just nu är det faktiskt en annan textrad som råder, nämligen "Baby-baby".

Min bästis har kläckt! Jo det är sant, och ut kom [inte en Göte, men] en Adrian!! [tack gode gud! Jag hade inte kunnat leva lika bra med ett gudbarn vid namn Agnes, som var planerat för en ev. tösabit…]
Stolt som få. "Gudmor" smaka på ordet… gud – mor… lite förmer än den vanliga morsan alltså. Så nu är jag liksom både gudmor, och moster, och gudmor igen… sa jag att jag var stolt!?

Pratade lite med Adrian imorse. En sanning med modifikation, jag pratade med hans mamma. Själv låg han mest och hickade. Nåväl, mer kan man väl inte begära av en 13-dagarsklutt. Hon, mamman alltså, bästisen, sa: "- jag pratar med gudmor, Adrian, hon kommer att ge dig massa fina presenter… ehhh.. ja eehh, hon är ju student… men..ehh sen så…" 

Ha ha! Hon kan ge sig i backen på att att han kommer bli bortskämd av mig! Nöden [att leva på CSN] är uppfinningsrikedomens moder!

När jag var i Sthlm sprang jag på en supercool bebisbutik: Birka baby. Där fanns de allra sötaste converseskorna! [typ stl 16… rymmer en vuxen stortå] Så, när Adrian lärt sig gå, är hans gudmor förhoppningsvis välavlönad…

Förutom alla störtsköna kläder och prylar för människor tre äpplen höga fanns det en superfiffig lösning vid kassan. I disken var det en inbyggd bebisstol! Hur smart är inte det när man har ett 18 månaders ålskinn med sig. Tror att de fått fler betalande kunder i och med den. Förutom jag då, som bara frågade om jag fick ta en bild…

Birka baby
foto: birkababy.jetshop.se & Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Baby – baby – baby…"

 1. Askalise skriver:

  Thank you for the informative website


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »