Studieresa

till textilriket. Ja självklart pratar jag om självaste textilhuvudstaden Borås! Imon bär det av. Textilhögskolan, textilmuseet, Rydboholm och Sandberg ska besökas… För att hotta upp inspirationskanalerna ytterligare så tänkte jag hinna med hufvudstaden också. Nordiska, "Tennet" och Kulturhuset om jag får be. Input input input! Uppdatering [publiceringen i onsdags gick visst sådär…]: Nästan allt hann Läs Mer »

Studieresa

till textilriket. Ja självklart pratar jag om självaste textilhuvudstaden Borås! Imon bär det av. Textilhögskolan, textilmuseet, Rydboholm och Sandberg ska besökas…

För att hotta upp inspirationskanalerna ytterligare så tänkte jag hinna med hufvudstaden också. Nordiska, "Tennet" och Kulturhuset om jag får be.

Input input input!

Uppdatering [publiceringen i onsdags gick visst sådär…]: Nästan allt hann jag med! Dessvärre inte Sandberg, och att hitta en parkeringsplats på Östermalm var stört omöjligt på lördageftermiddagen… så inget besök på Svenskt Tenn. Men ujujuj! Nu är det dags.

Output output output!


En kommentar på "Studieresa"

 1. Pauloliwia skriver:

  Nice site, regards from the netherlands!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »