Tisdagstema djur

Foto: Little Miss Fix It Hakar på dagens tisdagstema, på håret kan man säga… 30 min till onsdag. Under utställningen "Fiction Hotel" på Kulturhuset i fjol blev jag särskilt kär i hissen som gick upp till utställningen. Denna bild täckte den bakre väggen, som lyste som en stor skön lampa. De senaste gångerna jag varit Läs Mer »

Tisdagstema djur

ugglehiss i kulturhuset
Foto: Little Miss Fix It

Hakar på dagens tisdagstema, på håret kan man säga… 30 min till onsdag.

Under utställningen "Fiction Hotel" på Kulturhuset i fjol blev jag särskilt kär i hissen som gick upp till utställningen. Denna bild täckte den bakre väggen, som lyste som en stor skön lampa. De senaste gångerna jag varit där har jag inte använt hissen så jag vet inte om det tillhörde utställningen eller om den fortfarande finns kvar.

Växt- och djursilhuetter är verkligen en favoritform för mig och ugglor, det är fina djur det!


Inga kommentarer på "Tisdagstema djur"

 1. Designtjejen skriver:

  Ahhh.. men gud så kul!!!!!!!!!!

  Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »