mera qed*

Kunde inte låta bli att publicera dessa fantastiska grejer!!Vackra former och spännande material kännetecknar qed*s design. Och en liten twist… hur får man annars ett bord inspirerat av en skottkärra att se så läckert ut!Skulle solen skymmas av något så är det bara att rulla iväg fikat dit den skiner igen… Kolfiber är knappast ett Läs Mer »

mera qed*

Kunde inte låta bli att publicera dessa fantastiska grejer!!
Vackra former och spännande material kännetecknar qed*s design.

Och en liten twist…
hur får man annars ett bord inspirerat av en skottkärra att se så läckert ut!
Skulle solen skymmas av något så är det bara att rulla iväg fikat dit den skiner igen…

qed_standby

Kolfiber är knappast ett nytt material men det är roligt att se det i en annan tappning än glidflygplan och snabbseglande båtar. Med en tyngd i botten står den stadigt, sin lilla fot [eller jag menar huvud!] till trots.

headstand

Snygg klädhängare med fjong i underlättar för den late – om man ska tro namnet.

qed-lazy

Kryckor måste inte vara institutionsgrå eller 50-talsträiga. Dessa följer med rakt in i 2000-talet, flexibla som de är!

qed-flexability
Bilder: qed-design.de


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »