Provsmak på diplomering

Idag hade vi vår Enteravslutning. Elva sprudlande personligheter och tio affärsidëer har kämpat under våren med affärsplaner och domännamn. F-skattessedlar och kontaktluncher. Idag var det dags, kursen avslutades med diplomering till folkets jubel! Efteråt bjöds det på tårta i gröngräset, med Kalmar slott som kuliss… Vore det inte för uppsatsångesten som håller mig i ett Läs Mer »

Provsmak på diplomering

Idag hade vi vår Enteravslutning. Elva sprudlande personligheter och tio affärsidëer har kämpat under våren med affärsplaner och domännamn. F-skattessedlar och kontaktluncher. Idag var det dags, kursen avslutades med diplomering till folkets jubel! Efteråt bjöds det på tårta i gröngräset, med Kalmar slott som kuliss…

Vore det inte för uppsatsångesten som håller mig i ett järngrepp så hade det varit en fantastisk dag.

Ursäkta bildkvalitéten, mobilen var allt som fanns till hands.

image178
Foto: Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Provsmak på diplomering"

 1. Alexandra skriver:

  Grattis Little miss fix it! Diplomering, födelsedag och snart examen. You should be proud of your self.
  Många kramar Alex

 2. Melvinnikita skriver:

  Very interesting & professional site. You done great work.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »