Examination

Den 14 maj hade jag så min examination. Dagar av vånda tog alltså ett avstamp, gjorde en ansats och brakade loss! Så examination vaddå? Det innebar att jag presenterade mitt examensarbete för examinatorer och skolkamrater.. ett 60-tal åhörare. Nervositeten gjorde sig gällande… Hade rosetter på tightsen som vippade i takt till mina skakiga ben hehe. Läs Mer »

Examination

Den 14 maj hade jag så min examination.
Dagar av vånda tog alltså ett avstamp, gjorde en ansats och brakade loss!

Så examination vaddå? Det innebar att jag presenterade mitt examensarbete för examinatorer och skolkamrater.. ett 60-tal åhörare. Nervositeten gjorde sig gällande… Hade rosetter på tightsen som vippade i takt till mina skakiga ben hehe.

Hela vårens arbete komprimerat till en sjuttonochenhalv minuts PowerPoint, sirkus. Skolan bjöd på lunch i glashyttan och efterföljande seminarium. Kritik och frågor. Ris och ros… Många rosor till arbetet inspirerat av rosornas ö!

Med veckor av för lite sömn var det ett under att jag överlevde. Jag mer än överlevde. Jag njöt, jag argumenterade, jag sken, jag kände mig stolt, lättad, lycklig,sprallig, tacksam och glad. Att det gick vägen…

Produktfoto kommer snart…

Out

Om en vecka ligger arbetslivet framför mina fötter…. jag längtar.


Inga kommentarer på "Examination"

 1. marge skriver:

  U did it!!! Grattis sötnos nu har du hela världen framför dina fötter hihi. Allting som du vill kan du göra! kramis

 2. Julianvanja skriver:

  I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »