Bulb cup

Bild: shopmodi.com Känns formen bekant? Kan så vara eftersom denna lilla glasskål är gjord på samma sätt som en glödlampa. Med gummiproppen som fot kan den användas som en liten skål för snacks, eller som ett dricksglas, eller… har du någon riktigt fin liten pryl som rymmer där uti, så kan du förvandla den till Läs Mer »

Bulb cup

image197
Bild: shopmodi.com

Känns formen bekant? Kan så vara eftersom denna lilla glasskål är gjord på samma sätt som en glödlampa.

Med gummiproppen som fot kan den användas som en liten skål för snacks, eller som ett dricksglas, eller…

har du någon riktigt fin liten pryl som rymmer där uti, så kan du förvandla den till din alldesles egna snöglob.

Gollig! Riktigt Gollig!

Finns på Shopmodi för £14.


Inga kommentarer på "Bulb cup"

 1. Bilalkatharina skriver:

  I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »