PinkPrankProject

Fem kompisar, en bortrest kamrat, kamratens lägenhet, 203 m presentpapper i illcerise… Resultat: PinkPrankProject – en installation. Att de sedan lånade visningskonceptet inklusive berättarrösten från Roomservice gör ju inte saken sämre!Döm om Jacobs förvåning när han kom hem från sin NY-resa. Man kan ju bara spekulera… Själv tycker jag det är en estetisk dröm, jag Läs Mer »

PinkPrankProject

Fem kompisar, en bortrest kamrat, kamratens lägenhet, 203 m presentpapper i illcerise…

Resultat: PinkPrankProject – en installation.

Att de sedan lånade visningskonceptet inklusive berättarrösten från Roomservice gör ju inte saken sämre!
Döm om Jacobs förvåning när han kom hem från sin NY-resa. Man kan ju bara spekulera…

Själv tycker jag det är en estetisk dröm, jag älskar rosa!!!!

image199
Bild:pinkprankproject.com


Inga kommentarer på "PinkPrankProject"

 1. Christer skriver:

  Tips! Ungdesign.se är en kreativ community för ny design!
  ?Här kan du som kreatör i alla åldrar gratis visa upp dig och dina saker och få dem bedömda på ett “Galleri”, eller sälja dem på Ungdesigns “Designtorg”. Din sida kan du använda som en egen hemsida/CV. På Ungdesign.se kan du enkelt kommunicera och komma i kontakt med andra kreatörer, samt få information om jobb/utbildning och händelser. ?Vi kommer kontinuerligt att bygga på med fler funktioner och design.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »