Jobbsök, Hultan & evinnerlig väntan…

Så, nu är min första arbetsintervju avklarad. Timmar efter varandra lades på arbetsproverna, som sig bör var svårare än de jag sökte till Designprogrammet med. Stress och nervositet, slitig resa och svettig sommardag. Jag säger inte mer än att det var en tjänst på fastlandet… Mitt drömjobb! Efter intervjun var det dags för nästa prövning; Hultsfredsfestivalen! Läs Mer »

Jobbsök, Hultan & evinnerlig väntan…

Så, nu är min första arbetsintervju avklarad. Timmar efter varandra lades på arbetsproverna, som sig bör var svårare än de jag sökte till Designprogrammet med. Stress och nervositet, slitig resa och svettig sommardag. Jag säger inte mer än att det var en tjänst på fastlandet… Mitt drömjobb!

Efter intervjun var det dags för nästa prövning; Hultsfredsfestivalen! Det tog mig 29 år innan jag kom dit men nu har jag upplevt även det. Jag jobbade för Högskolan i Kalmar och vår "Hälsa hem"-monter var ett populärt inslag med foton som direkt skrevs ut till vykort  och gnuggistatueringar. Med andra ord blev det, tack och lov, militärtält på funktionärscampingen. Hade fantastiska musikupplevelser men den som berörde mig mest var Laleh

Så.. nu är det bara att vänta… på besked…. 8 st slutliga kandidater… efterstraktat… tufft… nervpirrande… jobbigt… spännande… chans… Ja vilken chans det skulle va!


Inga kommentarer på "Jobbsök, Hultan & evinnerlig väntan…"

 1. nuru skriver:

  Laleh vill jag se live med! Så duktig är hon


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »