Sommarplåga

Nä, inte den där låten som de spelar om och om och om igen, utan den andra plågan… getingar! Jag är inte vidare harig av mig, men med en kryphysterisk sambo [ja, i vårt förhållande är det jag som är spindeldödaren…] så blir sommarmiddagarna ingen lugn och trevlig upplevelse om vi får getingar på besök. Läs Mer »

Sommarplåga

Nä, inte den där låten som de spelar om och om och om igen, utan den andra plågan… getingar!

Jag är inte vidare harig av mig, men med en kryphysterisk sambo [ja, i vårt förhållande är det jag som är spindeldödaren…] så blir sommarmiddagarna ingen lugn och trevlig upplevelse om vi får getingar på besök.

En getingfälla kan rekommenderas i jakten på den lugna sommarmåltiden, presenteras efter prislapp:

image200 
I klarglas från Indiska, 29.50:-

image201 
I färgat glas från buxus.se, 49:-

image202 
I antikförsilvrat glas från tradgardsliv.se, 105:-

image203 
I teracotta från danskdesign.nu, 229:-

image204 
I klarglas från Ekenäs museishop Finland 41.55 Euro


Inga kommentarer på "Sommarplåga"

 1. Anonym skriver:

  Hejsan!!
  Jag skulle vilja veta hemsidor till den finska och Den antikfösilvrade getingfällan?
  Mvh


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »