Drömjobbet är mitt!!!

Foto: Little Miss Fix It Jag kan faktiskt inte tro det, men den 1 augusti börjar jag jobba som inredare på IKEA Kalmar. Helt sanslöst!!! Är så ofantligt exalterad! De ringde igår och bad om referenser, senare rinde de och sa att de gärna såg att jag kom och jobbade hos dem. Jag som tyckte Läs Mer »

Drömjobbet är mitt!!!

image205
Foto: Little Miss Fix It

Jag kan faktiskt inte tro det, men den 1 augusti börjar jag jobba som inredare på IKEA Kalmar.

Helt sanslöst!!! Är så ofantligt exalterad! De ringde igår och bad om referenser, senare rinde de och sa att de gärna såg att jag kom och jobbade hos dem. Jag som tyckte att intervju nr II gick åt skogen… Ja, tydligen, rakt in i smålandsskogen!!


Inga kommentarer på "Drömjobbet är mitt!!!"

 1. Daniel Vigström skriver:

  GRATTIS SARA!!
  Linda berättade nu på morgonen.
  Detta är du verkligen värd och jag hoppas att du nu får jobba med det du älskar allra mest!
  Karriärsteget är ju självklart:
  – Växelhäxa (innan man kände dig)
  – Växelkex (efter att man lärt känna dig)
  – Kontoändrare
  – Filosofie doktor i utlandsbaserade monetära transaktioner.
  – Filosofie magister i arbetsplatsuppiggande uttalanden.
  – Hedersdoktor i att vara en härlig människa!
  LYCKA TILL!!

 2. Tingeling skriver:

  Grattis!
  Det är mitt dröm jobb också, kul att ha hittat en mer inredningsinriktad blogg 😀

 3. Viktorelina skriver:

  Very nice site. Will sure visit again.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »