Cassandra Rhodin

Ännu en stjärna och tillika favorit på svenska illustratörhimlen är Cassandra Rhodin. Inte utan att man kan se släktskap, i sättet att porträttera figurerna, med Liselotte Watkins. Det är väl därför även dessa illustrationer gör något gott med min själ. Wow! Bilder: cassandrarhodin.com

Cassandra Rhodin

Ännu en stjärna och tillika favorit på svenska illustratörhimlen är Cassandra Rhodin. Inte utan att man kan se släktskap, i sättet att porträttera figurerna, med Liselotte Watkins.

Det är väl därför även dessa illustrationer gör något gott med min själ. Wow!

image217
Bilder: cassandrarhodin.com


Inga kommentarer på "Cassandra Rhodin"

 1. Lovisa skriver:

  Hej! Kom in här på sin blogg av en slump 🙂 Undrar om du vet vart jag kan köpa verk av Watkins eller Rhodin?

  /Lovisa 🙂

 2. LMFI skriver:

  Hej Lovisa!
  Välkommen till bloggen 🙂
  Vet dessvärre inte var man kan köpa Cassandras verk men testa att mejla henne på cassandrarhodin@chello.se och fråga vettja. Beträffande Liselotte så stephaniep@art-dept.com.
  Lycka till!
  ps. Får du reda på någon bra återfärsäljare kan du väl höra av dig… ds


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »