Snabbhetspremie på Inreda.com

"Den glada nätbutiken med de roliga inredningsprylarna" – Inreda. com har just nu en snabbhetspremie för de 200 första orderkunderna. Är du sugen på att få 12 tårgafflar på köpet så ila in på sajten och gör en beställning. Jag lovar, du kommer garanterat hitta nånting du vill ha… Så länge symbolen om premien finns Läs Mer »

Snabbhetspremie på Inreda.com

"Den glada nätbutiken med de roliga inredningsprylarna" – Inreda. com har just nu en snabbhetspremie för de 200 första orderkunderna.

Är du sugen på att få 12 tårgafflar på köpet så ila in på sajten och gör en beställning. Jag lovar, du kommer garanterat hitta nånting du vill ha…

Så länge symbolen om premien finns kvar har man alltså chansen att bli ägare till gafflarna från danska Rice.

image216
Bild: inreda.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »