Nu är det jul igen!

Idag invigde vi årets julbutik på IKEA Kalmar. Med saft och tårta firade vi veckor av planerande och uppbyggnad och att vi stolt kan presentera ett julsortiment som är bättre än nånsin! Alla ljusslingor har LED-belysning [Ljus Emitterande Dioder, energisparande och med lång livslängd] och kan även användas utomhus. Sortimentet består av en skandinavisk modern Läs Mer »

Nu är det jul igen!

Idag invigde vi årets julbutik på IKEA Kalmar. Med saft och tårta firade vi veckor av planerande och uppbyggnad och att vi stolt kan presentera ett julsortiment som är bättre än nånsin!

Alla ljusslingor har LED-belysning [Ljus Emitterande Dioder, energisparande och med lång livslängd] och kan även användas utomhus.

Sortimentet består av en skandinavisk modern serie i rött och grönt och en internationell modern i guld, silver och lila.

Jag kan inte bestämma mig riktigt hur min gran ska pyntas men några av favoriterna är de lila glaskulorna [jag trodde väl aldrig jag skulle säga att jag gillar lila glaskulor..!], den svarta julbocken åsså den fantastiska ljuskronan förstås!

Litet smakprov kommer här:

image234
Foto: Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Nu är det jul igen!"

 1. ylle skriver:

  ÅÅååå vilka härliga prylar. Även för en GAMMAL julhatare som jag – kanske börjar jag komma över det nu I MIN ÅLDER…
  Du hör hur jag tog åt mig av Din kommentar i min blogg
  ha ha ha
  igen!!!!
  Den svarta bocken var speciellt läcker! kram Ylle

 2. just started reborning and just hooked on as much info as poss; thank you


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »