2007 går mot sitt slut

Hur ofta ställs man inte mot det faktum att tiden rinner iväg utan att man riktigt hinner reflektera ordentligt. Snart är det dags att vända blad i almanackan.. inte bara det, kanske måste man byta almanacka helt. Innan jag kastar mig in i 2008 tänkte jag göra en summering av det gångna 2007: En intressant Läs Mer »

2007 går mot sitt slut

Hur ofta ställs man inte mot det faktum att tiden rinner iväg utan att man riktigt hinner reflektera ordentligt. Snart är det dags att vända blad i almanackan.. inte bara det, kanske måste man byta almanacka helt.

Innan jag kastar mig in i 2008 tänkte jag göra en summering av det gångna 2007:

 • En intressant hårstudie genomfördes. Jag gick från korthårig rödbrunett till superkort blondin som övergick till page för att slutligen återvända mot rödhårig luggfrisyr. Detta har gjort att gamla bekantskaper inte känt igen blondinen och de nya kompisförvärven inte vet att jag är en rödhätta, egentligen.
 • Jag återvände som student till Kalmar, tyskan klingade sakta ut…
 • Kärleken fyllde 30 (och nästa år är det min tur)
 • "Göte" föddes
 • Jag träffade nya underbara vänner
 • Jag rodde ett lyckat examensarbete i hamn, och upplevde Litauen på köpet.
 • Jag skildes från min underbara klass och tillika härliga vänner på Designprogrammet
 • Jag flyttade hem. Hem till Kärleken och hem till Rosornas Ö.
 • Jag sökte ett drömjobb
 • Jag upplevde Hultsfredsfestivalen
 • Jag fick jobbet!!
 • Sommaren tillbringades njutningsfullt på Gotland under lång ledighet. Inkomstlöst men befriande.
 • Underbara vänner gifte sig. Nya härliga bekantskaper gjordes
 • Jobblivet tog vid, jag fick min första lön från ett arbete som jag njuter av att utföra
 • Vi bokade en långsemester till Thailand. Ihhhh, can’t wait!
 • Jag förärades Gudmorsförsorg för "Göte" vars jordelivsnamn blev Adrian Michael. Underbara gullunge!
 • Flyttlasset gick tillbaka till Kalmar, denna gång med hela kånkarongen
 • Jag upptäckte min första rynka
 • Jag fick (låna) en gitarr och avser lära mig spela på den
 • Jag såg sista säsongen av favoritserien Gilmore Girls. Tomt
 • Sakta men säkert tog vårt hem form. Vårt stora (för oss) härliga hem

Nu sitter jag här på mitt "kontor/gästrum" och njuter av att göra just det. Njuter av att jag har ett kontor/gästrum för första gången i mitt liv. Njuter av att ett nytt härligt år väntar runt hörnet. Fullt av utmaningar.

Hallå 2008, jag är redo, jag är på väg…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »