Städa upp i ditt liv för att må bättre

                                        Om man som jag är en "bra att ha, spara"-person (gäller allt utom pengar, konstigt nog) och ständigt tycker sig ha för lite utrymme kanske denna bok kan göra skillnaden? Det verkar vara en inspirerande guide som hjälper dig att röja upp, sortera och kasta. Författaren lovar att du på köpet blir både nöjd Läs Mer »

Städa upp i ditt liv för att må bättre

                                        image250

Om man som jag är en "bra att ha, spara"-person (gäller allt utom pengar, konstigt nog) och ständigt tycker sig ha för lite utrymme kanske denna bok kan göra skillnaden?

Det verkar vara en inspirerande guide som hjälper dig att röja upp, sortera och kasta. Författaren lovar att du på köpet blir både nöjd och lättad och själsligt kommer att må mycket bättre.

Jag har bara skumläst den ännu och pustade lite skall erkännas, för att det förefaller ganska krävande att nå den där inre friden genom att röja och städa… if you know what I mean.

Jag köpte den på IKEA till familypris, men jag har sett att den även finns på exepelvis Bokus för 109:- plus frakt


Inga kommentarer på "Städa upp i ditt liv för att må bättre"

 1. Sarah skriver:

  haha, låter som något jag skulle kunna behöva!

 2. Caroline skriver:

  Jag kan förstå poängen med denna bok. Men jag blir genast skrämd och tonårig av titeln. “nej nej jag vill inte”

  Jag kanske behöver läsa en “väx upp ditt jädra sladdbarn” först..


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »