Fido goes Bombay

Fråga mig inte hur det gick till men jag har i över tre månader haft en bild på det svenska vinnarbidraget i årets upplaga av Bombay Sapphires designtävling på min dator.. utan att publicera det… Pinsamt. Gott folk, låt mig presentera vinnaren av den svenska uttagningen; Frida Jeppsson, kär vän och en otrolig strateg och Läs Mer »

Fido goes Bombay

Fråga mig inte hur det gick till men jag har i över tre månader haft en bild på det svenska vinnarbidraget i årets upplaga av Bombay Sapphires designtävling på min dator.. utan att publicera det… Pinsamt.

Gott folk, låt mig presentera vinnaren av den svenska uttagningen; Frida Jeppsson, kär vän och en otrolig strateg och designer, med sitt glas Brilliant.

image259 image260
Foto: LMFI och Frida Jeppsson

Frida kommer att tävla vidare i den internationella finalen som går av stapeln under London Design Festival i Earls Court 13-23 september. Jag hoppas att jag får följa med som handbagage…

Hon är f ö den andra representanten från vår utbildning. Pinglan Charlotte kammade hem 2:a pris i den internationella tävlingen 2006.


Inga kommentarer på "Fido goes Bombay"

 1. Strategen Jeppsson skriver:

  Ha, tack för den Sara! Vilken härlig bild, ser faktiskt inte alls dum ut. Bra att du skrev datumen för London oxå, jag har nämligen inte fått den informationen än. Tur att du finns och tar reda på saker! Vi ses snart, det blir gött! Pöss

 2. Abdirahmankarine skriver:

  Your site is best for specialist! i Like IT!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »