Resväska i retromodell

De har visats mycket i olka magasin och tro ja det, de är ju för sjutton oemotståndliga! Resväskorna från Alstermo Bruk. De röda gör mig lite geléig i knäna… Bild: alstermobruk.com Alstermo Bruk har gjort pappersmassaprodukter i ett par sekel[!]. Snacka om tidlös design så inte så konstigt att efterföljarna är många. Men gammal är Läs Mer »

Resväska i retromodell

De har visats mycket i olka magasin och tro ja det, de är ju för sjutton oemotståndliga! Resväskorna från Alstermo Bruk. De röda gör mig lite geléig i knäna…

image254
Bild: alstermobruk.com

Alstermo Bruk har gjort pappersmassaprodukter i ett par sekel[!]. Snacka om tidlös design så inte så konstigt att efterföljarna är många. Men gammal är äldst som man säger.

Under tiden jag pluggade skapades en sub-verktygslåda till mitt studentrum, eftersom man alltid behöver verktyg, och då den riktiga stannade hemma. Studentvarianten råkade  ta utformningen av en gammal arkivväska från just Alstermo. Jag hittade den på en loppis för en spottstyver. Isn’t it cute så säg…

                         image255
Foto: LMFI


Inga kommentarer på "Resväska i retromodell"

 1. Junitjej skriver:

  Vilka fina väskor!

 2. Sondrekatharina skriver:

  Hello admin, nice site you have!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »