Dagens loppisfynd

"Köp inget skit nu" sa Jesper innan jag gick till loppisen. Det där är ju en högst subjektiv åsikt, men han hade faktiskt inget att anmärka på när jag kom hem med mina fynd [han kan dock fortfararande inte förlika sig med fönsterlamporna i glas á la 70-tal som följde med hem för en månad Läs Mer »

Dagens loppisfynd

"Köp inget skit nu" sa Jesper innan jag gick till loppisen. Det där är ju en högst subjektiv åsikt, men han hade faktiskt inget att anmärka på när jag kom hem med mina fynd [han kan dock fortfararande inte förlika sig med fönsterlamporna i glas á la 70-tal som följde med hem för en månad sedan…]

Det blev:
Brödburk i aluminium designad av Lars Lallerstedt och ett set om två kakburkar [ska eg. vara tre] av samma formgivare, båda för JH Fabrikerna i Sävsjö.

Glaslampa från Orrefors

Ihopfällbart staffli

Portmonä i textil

Dessutom visar jag den läckra cricketbollen som vi fyndade för 20 kr sist vi var på loppis. Det fyndet får jag nog tillskriva Jesper, även om det tar emot 😉

image375 image376
image378 image377
image379
[tyvärr fokuserar mobilkameran lite som den vill, men oj vilken tydlig vävtapet i bakgrunden ;-)]
Foto: :.sara


Inga kommentarer på "Dagens loppisfynd"

 1. Conradnikita skriver:

  Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »