Helgfrukost

Igår var vi på teater. Direkt efter jobbet bar det av och kvällen tillbringades med goda vänner och mycket skratt. Det var KAlmar Student Teater som bjöd på sitt årliga vårspex. Två vänner var med i ensembeln och shit vilken föreställning de bjöd på! I morse trodde jag att det var jobbdags när jag vaknade Läs Mer »

Helgfrukost

Igår var vi på teater. Direkt efter jobbet bar det av och kvällen tillbringades med goda vänner och mycket skratt. Det var KAlmar Student Teater som bjöd på sitt årliga vårspex. Två vänner var med i ensembeln och shit vilken föreställning de bjöd på!
I morse trodde jag att det var jobbdags när jag vaknade men lycka att upptäcka att det är helg!
Det är kanske lite motsägelsefullt att prata om helgfrukost som en vardagslyx men ni fattar vad jag menar va. Det är så underbart att ta det lugnt och köpa nybakade frallor och sitta länge och njuta av frukosten. Jag mår dessutom lite extra bra varje gång jag dukar fram med brödkorgen i canvas från danska Stelton. Den finns i flera färger men i fjol valde jag att köpa en svart/beige, fiffigt då den även är vändbar. Finns på inspiration för 199 kr, då kan man välja mellan en stor eller två små.

Jesper är på stan i hemligt ärende… Jag tror att det har något med min 30-årsdag på måndag att göra. Schhh…


foto: :.sara


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »