Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?Nej det är ingen vanlig dag,För det är Saras 30-årsdag!Hurra! Hurra! Hurra! Gissa om jag har blivit uppvaktad idag! Oh my!! När jag kom hem från jobbet och låste upp ytterdörren vällde det ut 150 ballonger, snacka om att premiärbilderna med nya kameran fick ett motiv värt namnet… Foto: :.sara

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
För det är Saras 30-årsdag!
Hurra! Hurra! Hurra!

Gissa om jag har blivit uppvaktad idag! Oh my!! När jag kom hem från jobbet och låste upp ytterdörren vällde det ut 150 ballonger, snacka om att premiärbilderna med nya kameran fick ett motiv värt namnet…


Foto: :.sara


Inga kommentarer på "Vad är det för en dag?"

 1. Hanna-Sofia skriver:

  Hurra, hurra och grattis till :.sara på 30-årsdagen!

 2. :.sara skriver:

  Hanna-Sofia: Åhh tack sötnos!! Hade den bästa födelsedagen på 30 år! 🙂

 3. Hanna-Sofia skriver:

  Härligt att höra. 🙂 Jag är lite nyfiken på vad det blev för kamera?

  och så skulle jag behöva maila dig men vet inte var?

 4. Johanna.B skriver:

  Åh vilken härlig överraskning och GRATTIS får man väl säga!

  Ha en toppenfin dag!

  Kram

 5. Linda skriver:

  Härligt! 😀 Och grattis lite i efterskott!

 6. Designtjejen skriver:

  Grattis i efterskott!

  Vilken fin blogg du har! Får ta en titt och titta igenom allt lite senare 🙂

  Kram

 7. :.sara skriver:

  Tack söta ni!!!

 8. Mor Lisen skriver:

  Hej älskade dotter..

  Vilken härlig bild att mötas av på sin 30-årsdag!!!!

  Tusen tack för själv för fina kortet..Värmde mitt hjärta!

  Pussåkram….

 9. johanna skriver:

  Ja, vi är visst cybertvillingar, kul.

 10. Edvardvanessa skriver:

  I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »