Ljuva Ting

Min favoritmodebloggerska Engla utlyste igår en tävling där man kan vinna saker för 500 kr på nätbutiken Ljuva Ting. Jag skulle vilja vinna eftersom jag ser det som en möjlighet att försöka återgälda den jag älskar mest av allt, han som gjorde min födelsedag så fantastiskt minnesvärd! Min älskling. För 500 kr skulle jag välja Läs Mer »

Ljuva Ting

Min favoritmodebloggerska Engla utlyste igår en tävling där man kan vinna saker för
500 kr på nätbutiken Ljuva Ting.

Jag skulle vilja vinna eftersom jag ser det som en möjlighet att försöka återgälda den jag älskar mest av allt, han som gjorde min födelsedag så fantastiskt minnesvärd!
Min älskling.

För 500 kr skulle jag välja fyra vita tabletter från LOB Design, muminmuggen "Kärlek" från Arabia, den turkosa härliga skålen från Höganäs och slutligen fräcka svarta kanelbulleformar från (kala:s får:m). Jag skulle baka de godaste bullarna jag någonsin bakat och göra den godaste varma O’boyen och servera det med massor av kärlek… och hoppas att han alltid finns där för mig…


Kollage av :.sara med bilder från ljuvating.com


Inga kommentarer på "Ljuva Ting"

 1. Johanna.B skriver:

  Vilken fin tanke! Jag hoppas du vinner bara för att din tanke va så fin!

  Svar: Tack så mycket! Jag hoppas febern blir kortvarig, men än är den kvar..

  Kram

 2. Tristanamna skriver:

  Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »