Lexington style

Idag har vi påbörjat förvandlingen med stort F, närmare bestämt sovrummets nya kläder. Det blir lite randigt, och rutigt och ljust och New Port-aktigt. Jag har sytt påslakan halva dagen.Lexington är ledordet, vi får se hur slutresultatet lever upp till det. En inspirationsbild.                    Bild: lexingtoncompany.com.

Lexington style

Idag har vi påbörjat förvandlingen med stort F, närmare bestämt sovrummets nya kläder. Det blir lite randigt, och rutigt och ljust och New Port-aktigt. Jag har sytt påslakan halva dagen.
Lexington är ledordet, vi får se hur slutresultatet lever upp till det.

En inspirationsbild.

                  
Bild: lexingtoncompany.com.


Inga kommentarer på "Lexington style"

 1. Hanna-Sofia skriver:

  Hoppas vi får en kik på resultatet sedan, skulle verkligen vara spännande.

 2. Ika skriver:

  Syr du egna påslakan??? Åh herre gud vad ambitiös du är, shit pommfritt.

 3. Anonym skriver:

  Ika: HAHA! Ja, jag är beredd att hålla med… lite väl überambitiöst, men du vet, ibland hittar man ett sånt fint påslakanstyg att man bara måste….

 4. :.sara skriver:

  Hanna-Sofia: Såklart! nu är det ju en ren fröjd att fota 🙂 men det är mycket på agendan just nu, får se om jag hinner färdigt i helgen!

 5. Nilla skriver:

  En stil jag gillar! Vad duktig du är som syr egna. Ha det så bra.

 6. Armansophie skriver:

  Good web with cool info. Thanks.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »