vic&mic – inredningsbutik på Öland

Något slutkörd efter planerandet och genomförandet av lördagens personalfest gav en låg aktivitetsnivå på söndagen. Jesper och jag bestämde oss för att åka på utflykt till Öland och destinationen var inredningsbutiken vic&mic i Löt. Vic&mic är återförsäljare av bl. a Lexington, Ocean House och Bruka design, så gissa om jag längtade efter detta besök! Den Läs Mer »

vic&mic – inredningsbutik på Öland

Något slutkörd efter planerandet och genomförandet av lördagens personalfest gav en låg aktivitetsnivå på söndagen. Jesper och jag bestämde oss för att åka på utflykt till Öland och destinationen var inredningsbutiken vic&mic i Löt.

Vic&mic är återförsäljare av bl. a Lexington, Ocean House och Bruka design, så gissa om jag längtade efter detta besök! Den främsta anledningen var att hitta en fin tavla till vårt Newport-inspirerade sovrum, men en sån här mysig butik behöver man egentligen ingen ursäkt för att besöka.
Där finns allt ifrån sänglinne och klädskåp till små kort och plåtetiketter. Det mesta helt bedårande.

Viktoria som äger och driver butiken sedan fem år var jättegullig och lät mig ta massa bilder. Det bidde ingen tavla då den kostade ungefär 4-5 ggr så mycket som vi tänkt oss, men tomhänta kom vi inte därifrån, det här är nämligen en butik där det är svårt att låta bli ett köp.


Foto: :.sara


Inga kommentarer på "vic&mic – inredningsbutik på Öland"

 1. Hanna-Sofia skriver:

  Mysig affär!

  Den vita lyktan, exakt en sådan grå har jag på min balkong.

 2. Designtjejen skriver:

  Åhhhh vad mysigt det ser ut!

  Kram

 3. Nilla skriver:

  Det ser ut som en butik jag skule gilla! 🙂

  -Öland nästa! ler

 4. Julianronja skriver:

  Merci for all the wonderful writings


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »