Nya inreda.com

Inreda.com har lanserat sin nya webbutik och den har fått ett ansiktslyft. Den 1 juli flyttar de dessutom till större lokaler på Lidingö där de också kommer att ha en inredningsbutik på 400 kvm! Den kan man förhoppningsvis besöka redan i början av augusti. På inreda.com kryllar det av glad inredningsdesign och bra-att-ha-produkter. En favorit Läs Mer »

Nya inreda.com

Inreda.com har lanserat sin nya webbutik och den har fått ett ansiktslyft.
Den 1 juli flyttar de dessutom till större lokaler på Lidingö där de också kommer att ha en inredningsbutik på 400 kvm! Den kan man förhoppningsvis besöka redan i början av augusti.
På inreda.com kryllar det av glad inredningsdesign och bra-att-ha-produkter. En favorit är de underbara skålarna från danska Rice som jag bloggat om tidigare.


Bilder: inreda.com


Inga kommentarer på "Nya inreda.com"

 1. Johanna.B skriver:

  Svar: Haha va roligt! Jag trivs väldigt bra i dom faktiskt, förutom att fötterna nu ser något krigshärjade ut. Men det är så det är med nya skor! Jag trodde att dom skulle va väldigt svåra att gå i men det va faktiskt fel av mig. Visst tog det ett tag att vänja sig men nu börjar det kännas mer och mer naturligt. Kan tänka mig att det är lättare om man är va att gå i träskor sedan tidigare..!

  Kram

  /Johanna

 2. Hanna-Sofia skriver:

  Låter ju lovande inför ev. kommande Stockholmsbesök.

 3. Joopie skriver:

  Really interesting site, thank my friends, have advised.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »