Till minne av…

mina älskade Converse. Ibland faller man pladask för något, och ibland gör denna kärlek att man inte kan skiljas från något fastän man kanske borde gjort det för flera beiga nyanser sedan… Mitt första par converse sitter numera inom glas och ram. De har både gladdansat och ilsket sparkat grus, skavt och varit underbart sköna, Läs Mer »

Till minne av…

mina älskade Converse.

Ibland faller man pladask för något, och ibland gör denna kärlek att man inte kan skiljas från något fastän man kanske borde gjort det för flera beiga nyanser sedan…

Mitt första par converse sitter numera inom glas och ram. De har både gladdansat och ilsket sparkat grus, skavt och varit underbart sköna, vardagspassat till jeans och sommarsvassat med klänningar.

Nu har jag nyare skor. Men inget förtar den där första kärleken…


Foto: :.sara hansson


Inga kommentarer på "Till minne av…"

 1. Martina skriver:

  Vilken bra idé, jag är också en converse älskare och har slitit ut några stycken. Men jag har inte slängt dem, så sådär skulle man allt göra!

 2. Blog1103 skriver:

  What a cool web site. Love the pages you have on motivation, keep up the work I hope to read more soon.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »