Hans J. Wegner: Y-stolen ch_24

Satt och bläddrade i nya numret av Elle Interiör idag och på en helsida möttes jag av Wegners designklassiker Y-stolen. På Designprogrammet hade vi dessa fantastisk fina bokstolar i vårt bibliotek och jag har länge suktat efter en egen. Denna svartlackade variant tycker jag är allra läckrast och jag hoppas att den snart kommer i Läs Mer »

Hans J. Wegner: Y-stolen ch_24

Satt och bläddrade i nya numret av Elle Interiör idag och på en helsida möttes jag av Wegners designklassiker Y-stolen. På Designprogrammet hade vi dessa fantastisk fina bokstolar i vårt bibliotek och jag har länge suktat efter en egen. Denna svartlackade variant tycker jag är allra läckrast och jag hoppas att den snart kommer i vår ägo.

Fotot är tagen av en otroligt duktig dansk reklamfotograf. Kolla in hans hemsida nedan.

Foto: Søren Larsen, larsenform.com, för carlhansen.com


Inga kommentarer på "Hans J. Wegner: Y-stolen ch_24"

 1. Johanna.B skriver:

  Svar: Tack så hemskt mycket! Det känns som om jobbutsikterna är rätt så goda. Kommer läsa en hel del ekonomi också vilket är bra då jag drömmer om att starta egen butik! Jag är väldigt glad! Ja kanske vi ses om två år! Vad gör du för någonting?

  Jag älskar stolar. Skulle kunna ha en hel drös. Den här är otroligt fin!

  Kram

  /Johanna

 2. em skriver:

  Hej vännen..

  jag har sett att du har ringt men jag har jobbat varje gång och kommer hem seeent.. slutade 21.30 ikväll och börjar 07.00 i morgon så jag orkade inte slå en signal när jag kom hem. Jag hör av mig i morgon snäckan.. been to long now.. my fault. Big kiss.

 3. Malin skriver:

  Hej, sökte lite lätt på underbara google och hittade den lilla blogg. Läste där att du skrev något om designhistoria, vart läser man detta? Kollar runt i hela sverige.

  Tack.
  Kram Malin.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »