Semesternöje[?]

Regnet har öst ner i dagarna tre och eftersom vi inledde med att dag ett påbörja en 5-mila cykeltur precis så att himlen öppnade sig när vi var som längst hemifrån har vi de senste dagarna uteslutit sådana utomhusaktiviteter. Det har funnits saker att göra ändå, bl. a har jag rensat på arbetsrummet. Köpt fiffiga Läs Mer »

Semesternöje[?]

Regnet har öst ner i dagarna tre och eftersom vi inledde med att dag ett påbörja en 5-mila cykeltur precis så att himlen öppnade sig när vi var som längst hemifrån har vi de senste dagarna uteslutit sådana utomhusaktiviteter. Det har funnits saker att göra ändå, bl. a har jag rensat på arbetsrummet. Köpt fiffiga pärmar med register, sorterat magasin, organiserat alla bra-att-ha-grejer tillsammans med likasinnade bra-att-ha-grejer, märkt upp, och tro det eller ej men jag har t  o m kastat lite [hemska tanke].

Nu finns det mesta lätt tillgängligt och framför allt lätt att hitta. Lovely.

Fru Spara & Förvara is in da House!


Foto: :.sara z

Hylla EXPEDITCAPITA ben, perfekt anpassade är KASSETT som säljs i 2-pack, allt från IKEA. ["Skräpet" som står till höger på den vänstra bilden är våra tavlor som inte fått komma upp på väggarna här hemma, eftersom det inte finns så många lodräta väggar…]


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »