Fusk fredag

Idag grillade vi trots att det var så kallt att endast isbjörnarna saknades för komplett rekvisita, men vi åt inomhus, allt annat vore självmordsbenäget. När vi skulle bestämma efterätt ville jag ha något varmt så det blev paj. Men en fuskvariant. I frysdisken finns det färdiga förpackningar med frukt och smuldeg, pangtjoffs så är pajen Läs Mer »

Fusk fredag

Idag grillade vi trots att det var så kallt att endast isbjörnarna saknades för komplett rekvisita, men vi åt inomhus, allt annat vore självmordsbenäget.

När vi skulle bestämma efterätt ville jag ha något varmt så det blev paj. Men en fuskvariant. I frysdisken finns det färdiga förpackningar med frukt och smuldeg, pangtjoffs så är pajen fixfärdig.

Fusk men fint som snus…

Nu ska vi kolla på Juno. Trevlig helg!


Foto: :.sara z


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

En smaksak

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • Lunchlättast i stan

  Jag sitter och önskar mig upp till Formex-mässan som öppnade igår. I år valde jag att inte åka men nu när mässan är igång för fullt är det inte utan att jag ångrar mig lite. Nåväl, det är främst möten med bloggkollegor och vänner som lockar, själva utbudet går det ju rätt bra att snappa Läs Mer »

 • Hög igenkänningsfaktor

  De senaste veckorna har jag lekt med tanken att koppla bort sociala medier helt. Under vår gemensamma ledighet har jag och Jesper påmint varann om mobbefri gemensamhetstid. Mest för att jag ogillar tanken på att vara en av de föräldrar eller partner för den delen jag sett mer än nog av på semestern. De som Läs Mer »

 • Äppelpajs-glass

  Igår när Lisa och Marcus var här åt vi årets första kräftor. De godaste svenska Vätternkräftorna jag ätit. Till efterrätt blev det färskostglass med smak av äppelpaj. Ett recept av Elisabeth Johanssons, en grym matstylist jag f ö haft nöjet att dela kök med när jag jobbade för Ikea i vintras. Recepten finns i hennes Läs Mer »