Vasligt roligt

         Foto: :.sara z Har något som börjar likna en fetisch för glasvaser och efter en snabb koll så huserar det nästan trettio stycken av olika färg, form & storlek i detta hem. Kan man få för många tror ni? Älskar att fynda fina färgade på loppis. De flesta används till blommor, men vår röda Läs Mer »

Vasligt roligt

        
Foto: :.sara z

Har något som börjar likna en fetisch för glasvaser och efter en snabb koll så huserar det nästan trettio stycken av olika färg, form & storlek i detta hem. Kan man få för många tror ni? Älskar att fynda fina färgade på loppis.

De flesta används till blommor, men vår röda tjocka STOCKHOLM är en suverän partyhöjare för bålen!

Samlade ihop storebrors- och lillebrorsfamiljen för en liten gruppfotografering.


Inga kommentarer på "Vasligt roligt"

 1. johanna skriver:

  Jag tror inte att man kan ha för många glasvaser, särskilt inte om de är i färgat glas…

  fint att se de stora och små tillsammans.

 2. Johanna.B skriver:

  Själv känns det som om skålar och ljuslyktor är någonting jag inte verkar kunna få för mycket av. Loppisar är livsfarliga om man inte kan hålla plånboken i styr.

  Kram

  /Johanna

 3. tina skriver:

  Nej då! Det går verkligen inte att få för många vaser! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »