Nytt från Hay

Jag upptäckte att danska favoriten Hay som jag bloggat om tidigare nu även säljer mattan Pinocchio i ytterligare två färgställningar (jag har i alla fall inte sett de tidigare) – abergine och purple. Jag tycker jättemycket om den första multifärgade varianten också, men fasiken om inte auberginvarianten (överst i bild) har det lilla extra. Mattan Läs Mer »

Nytt från Hay

Jag upptäckte att danska favoriten Hay som jag bloggat om tidigare nu även säljer mattan Pinocchio i ytterligare två färgställningar (jag har i alla fall inte sett de tidigare) – abergine och purple. Jag tycker jättemycket om den första multifärgade varianten också, men fasiken om inte auberginvarianten (överst i bild) har det lilla extra.
Mattan är i renaste ull och kostar från 1.999:-. Undrar hur de känns att gå på?

Uppdatering: Det är nog bara jag som är lite sen… alla tre varianter verkar ha funnits sedan förra året… 🙂


Bilder: hayshop.dk


Inga kommentarer på "Nytt från Hay"

 1. Johanna.B skriver:

  Svar: Hihi, det är ingen fara! Bättre sent än aldrig heter det ju. Så tack så mycket!

  Vilka grymt härliga färgklickar. Har aldrig sett dom förut. Jag är väldigt nyfiken på att känna hur det känns att gå barfota på dom. Dom ser jättesköna ut. Kanske blir lite massage uner fötterna?!

  Kram

  /Johanna

 2. Lisa skriver:

  Jag har precis köpt en Pinocchio multicolour och kan meddela att den är fantastisk att gå på!! 🙂 Bästa köpet på länge.

  //Lisa


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »