MDF – Mycket Damm Föringenting? del I

Idag var jag åter på jobbet. Oh my, inte tänker jag göra om en halsfluss om det genererar så mycket merarbete… haha. På hemvägen åkte jag förbi brädgården och beställde lite material till soffbordsprojektet. 16 mm MDF som geringssågades i hörnen. Det skall nu borras och limmas och skruvas och spacklas och slipas och grundas Läs Mer »

MDF – Mycket Damm Föringenting? del I

Idag var jag åter på jobbet. Oh my, inte tänker jag göra om en halsfluss om det genererar så mycket merarbete… haha. På hemvägen åkte jag förbi brädgården och beställde lite material till soffbordsprojektet. 16 mm MDF som geringssågades i hörnen. Det skall nu borras och limmas och skruvas och spacklas och slipas och grundas och målas och fästas… (därav rubriken). Jag hoppas verkligen att det blir värt allt slit.

Vad håller ni på med för hemma-projekt?


Inga kommentarer på "MDF – Mycket Damm Föringenting? del I"

 1. Johanna.B skriver:

  Oj vilket projekt, många steg innan det är klart. Men det kommer nog bli jättebra! Jag håller faktiskt inte på med några projekt just nu, har ju flyttat hit för inte så länge sedan så allt är som jag vill ha det. Funderar lite på tavlor, det är det enda..! 🙂

  Ha en bra dag!

  Kram

  /Johanna

 2. Anna-Karin skriver:

  Just nu väntar jag på två sängbord från Bolia som jag ev. ska lämna in för omlackering. Jag inbillar mig att dom kommer bli mycket snyggare efter att jag fått dom i den lack jag vill ha. 🙂

  Igår fick jag min byrå från Lauritz så det är bara att bära ut på lilla balkongen och börja slipa.

  Jag ska också gå ner i källaren och rota fram fyra lådor med inredningstidningar jag sparat. I en av tidningarna finns en idé till en bokhylla som jag tyckte var supersmart när jag läste tidningen för okänt antal år sedan. Frågan är om jag fortfarande tycker det.

  Det ska iallafall bli jättespännande att se ditt bord när det är klart.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »