Lördagsloppis

Trots att helgen var uppbokad med långväga gäster så smet jag iväg till en av favvoloppisarna som hålls några lördagar varje höst och vår. Jag hittade en glasburk som är perfekt för ordningen av diverse hårattiraljer i badrummet, eller för geléhallon! samt ytterligare en matkniv till samlingen. Jej! En guldpeng för kniven och en selma Läs Mer »

Lördagsloppis

Trots att helgen var uppbokad med långväga gäster så smet jag iväg till en av favvoloppisarna som hålls några lördagar varje höst och vår. Jag hittade en glasburk som är perfekt för ordningen av diverse hårattiraljer i badrummet, eller för geléhallon! samt ytterligare en matkniv till samlingen. Jej! En guldpeng för kniven och en selma för burken. Som hittat!


Foto: Sara Z


Inga kommentarer på "Lördagsloppis"

 1. Johanna.B skriver:

  Vilka fynd! Jag vill också på loppis, måste nästan kolla upp om det är någon snart..

  Kram

  /Johanna

 2. anna skriver:

  vilken fin glasburk 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »