Vintertid

Det var väl ingen som glömde att ställa tillbaka klockan när ni gick och lade er, så att ni missade ett viktigt möte eller så? Söndagar ska man i och för sig verkligen inte boka in möten på tycker jag, om de inte innefattar gott te och massa skratt förstås.               Denna häftiga klocka har Läs Mer »

Vintertid

Det var väl ingen som glömde att ställa tillbaka klockan när ni gick och lade er, så att ni missade ett viktigt möte eller så? Söndagar ska man i och för sig verkligen inte boka in möten på tycker jag, om de inte innefattar gott te och massa skratt förstås.

             

Denna häftiga klocka har legat på skrivbordet i mappen "att blogga" så länge att jag inte ens minns var jag hittade den (+ att den var dåligt döpt). Jag brukar inte använda bilder el. produkter utan avsändare. Någon som kan hjälpa mig? Den visar tiden genom att de små pinnarna flyttar sig och bildar bokstäverna i den slagna timman. På bilden är klockan alltså typ halv två – mellan one & two.
Urhäftigt! (om jag får vara lite putslustig…)


Inga kommentarer på "Vintertid"

 1. Johanna.B skriver:

  Jag minns att jag sett den också någonstans förut men inte heller kan jag minnas vart.. Hmm.. Men cool är den helt klart!

  Kram

  /Johanna

 2. Emilia skriver:

  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig..:) jag kan ju inget om sånt! Det jag ville säga var att den var supercool.. men lite lätt svårläslig! Kan tänka mig en morgon när det är lite brådis och man måste ha tiden och det snabbt.. innan jag listade ut vad tiden på bilden var… tog säkert 2 minuter.. men så är jag ju inte helt smart heller.. 😉 Kramen! (ska bli så roligt att ses idag!!)

 3. Sofia skriver:

  Sprang på din blogg av en slump och tror att jag kan lösa ditt mysterium med klockan:

  http://www.christiaanpostma.nl/

 4. Sara skriver:

  Men du Sofia, tack så jättemycket!!! Välkommen åter!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »