Rimmar bäst som rimmar sist…

Jag som var så kaxig, och mer eller mindre utnämnde mig till vinnare i rimtävlingen på jobbet, kom inte ens med. Jag missuppfattade tävlingstiden och trodde den sträckte sig hela veckan när den i själva verket var över redan i fredags. Ja ja så kan det gå… Sometimes you have to do it the hard Läs Mer »

Rimmar bäst som rimmar sist…

Jag som var så kaxig, och mer eller mindre utnämnde mig till vinnare i rimtävlingen på jobbet, kom inte ens med. Jag missuppfattade tävlingstiden och trodde den sträckte sig hela veckan när den i själva verket var över redan i fredags. Ja ja så kan det gå… Sometimes you have to do it the hard way, jag får väl helt sonika köpa julgransmattan i stället.


Inga kommentarer på "Rimmar bäst som rimmar sist…"

 1. Emilia skriver:

  aj då.. 🙂 Hade du varit med hade du nog vunnit! 🙂

 2. Anna-Karin skriver:

  Ähh, det var ju otur!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »