Första snön

Hej go’ vänner!Jag hyser verkligen den största respekt för alla som hinner att leva sitt liv med familj, jobb & vänner och som dessutom hinner med intressen som sport, tv, blogg och foto. Jag tillhör definitivt den skara som har svårt att få ihop det emellanåt. Igår var det vänner och kollegor som prioriterades och Läs Mer »

Första snön

Hej go’ vänner!
Jag hyser verkligen den största respekt för alla som hinner att leva sitt liv med familj, jobb & vänner och som dessutom hinner med intressen som sport, tv, blogg och foto. Jag tillhör definitivt den skara som har svårt att få ihop det emellanåt. Igår var det vänner och kollegor som prioriterades och med lägenheten full av julpyssel, bak och Peter Jöback (nej han tillhör tyvärr inte vänkretsen, men hans spred skönsång från i-poden) är nu julkänslan  absolut in da house. Som grädden på moset vaknar jag upp till en dag där d-e-n f-ö-r-s-t-a s-n-ö-n har lagt sig i Calmare stad! Ja inte i några drivor precis, men tillräckligt för att världen ska kännas lite ljusare. Hoppas att ni får en fantastisk dag allihop, för idag är det desutom Äntligen Fredag!


Foto: Sara Z


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »